Županija značajno podržava projekt „Promicanje vrijednosti Domovinskog rata u školama Koprivničko – križevačke županije“

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnica Koprivničko-križevačke županije nastavlja i u ovoj školskoj godini, trećoj po redu edukacije iz projekta pod nazivom „Promicanje vrijednosti Domovinskog rata u školama Koprivničko – križevačke županije“.

Težište dvomjesečnih predavanja je na iznimnoj ulozi ratnih vojno-policijskih postrojbi naše županije kao i na velikom doprinosu naše županije tijekom Domovinskog rata, počevši od ratne proizvodnje pa sve do ratnih humanitarnih i gospodarskih djelatnosti.

Predavanjima će biti obuhvaćeni svi završni razredi osnovnih, srednjih škola i gimnazija naše županije . Predavači u ovom značajnom projektu su istaknuti vojno-policijski časnici, njih petnaestak, organizirani u tri mobilna tima koji će održati više od 120 nastavnih sati po školama, a koje će odslušati više od 2200 učenika.

Koprivničko-križevačka županija prepoznala je ogroman značaj ovog veteranskog projekta i kao do sada dala je svoju punu potporu provođenju projekta kojeg vrlo uspješno provodi Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnica Koprivničko-križevačke županije .

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.