Županija sudjelovala na završnoj konferenciji projekta „Zajedno možemo više“

U prostorijama Udruge Maslačak Križevci u utorak 27. kolovoza održana je završna konferencija projekta „Zajedno možemo više“ koji su zajedno proveli  Udruga Maslačak i partneri Osnovna škola Ljudevita Modeca i Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkog, a financijsku potporu pružila je Koprivničko-križevačka županija te  Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

U ime Koprivničko-križevačke županije završnoj je konferenciji prisustvovala pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja koja se obratila prisutnima istaknuvši važnost projekta u povećanju kvalitete života i socijalne uključenosti djece i mladih s teškoćama u razvoju u lokalnoj zajednici.

Prigodnim riječima obratili su se i predsjednica udruge Tamara Premuš, voditeljica projekta  p Kristina Kranjčević , ravnatelj OŠ Ljudevita Modeca Dražen Bokan,  viši savjetnik za odgoj, obrazovanje, kulturu, tehničku kulturu i sport pri Gradu Križevcima  Mladen Tenodi te Dario Car ispred Centra za mlade Križevci.

Izvor fotografija:križevci.hr

Služba ureda župana