Županija pružila potporu sudionicima utrke „Wings for Life World Run“

Na ovogodišnjoj utrci „Wings for Life World Run“ koja se održala u Zadru nastupila su tri člana Regionalnog kluba IPA Koprivnica kojima se pridružilo petoro članova i dvije volonterke Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice.

Igor Kovačić, Dejan Domitrović, Nina Srednoselec, Igor Balaško, Tanja Vlahović, Saša Vlahović, Nataša Friščić, Tomislav Široki, Renato Begović, Željko Strmečki te Dražen Magdić bili su između 7000 registriranih sudionika koji su nastupili na ovoj utrci humanitarnog karaktera.

Sve prikupljene startnine usmjerit će se u zakladu Wings for Life koja se bavi naprednim istraživanjima ozljeda leđne moždine, a jedan od ciljeva utrka koja se održava na 34 lokacije u svijetu je podići svijest o ozljedama leđne moždine.

Pored Koprivničko-križevačke županije, našim sudionicima pomoć i potporu pružili su i Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijska uprava koprivničko-križevačka, Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska gorska služba spašavanja Republike Hrvatske.

Služba ureda župana