Županija pokrovitelj izbora za Miss Supranational – žiri osvojila Petra Obradović

U križevačkom hotelu Kalnik u subotu, 27. travnja održan je izbor Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije za 2019. godinu, čiji je pokrovitelj bila Koprivničko-križevačka županija.

U izboru među deset djevojaka najviše simpatija žirija osvojila je Petra Obradović te tako postala treća Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije. Prva pratilja je Mihaela Ivanek, a druga pratilja je Slavica Duljak. Miss Supranational fotogeničnosti je Anamarija Valjak, a uz njih četiri, pravo na sudjelovanje na finalnom izboru Miss Supranational Hrvatske stekle su i Ivana Kapusta, s lentom Miss Supranational Catwalk, te Lea Vorih kao Miss Supranational Personality.

Župan Koren, koji je bio i član žirija uz predstavnike sponzora, direktoricu i vlasnicu regionalnog izbora Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije Marinelu Ćilić te saborskog zastupnika Branka Hrga, natjecateljicama je poželio mnogo uspjeha i sreće u predstavljanju, pohvalio organizaciju izbora te istaknuo kako ovakva događanja doprinose promociji naše županije. Prilikom ocjenjivanja, stručni žiri imao je zahtjevan zadatak ocijeniti ne samo ljepotu već i karakter natjecateljica te njihova razmišljanja.

Župan je lentu uručio prvoj pratilji, Mihaeli Ivanek, dok su lentu pobjednici Petri Obradović urucile vlasnice licence Miss Supranational Hrvatske Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, te Eni Šukunda, Miss Supranational Hrvatske za 2017. godinu. Krunu pobjednici predala je direktorica Kilić.

Na samom početku djevojke su prošetale u majicama Koprivničko-križevačke županije, a poklon su dobile i županijske pakete.

Miss Supranational Hrvatske odrzat će se 5. lipnja ove godine u Vodicama.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: epodravina.hr