Županija pokrovitelj 3. Festivala pjevača amatera „Raspjevana Podravina 2017. Novigrad Podravski“

U organizaciji OŠ Prof. Blaž Mađer Novigrad Podravski te pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Općine Novigrad Podravski u petak 14. srpnja održan je 3. Festival pjevača amatera „Raspjevana Podravina 2017. Novigrad Podravski“, kojemu su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar te predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova KKŽ Verica Rupčić, uz brojne ostale goste i posjetitelje.

Zamjenik Ljubić okupljenima pjevačima je zaželio mnogo sreće i uspjeha u nastupima, okupljene je pozdravio i načelnik Općine Zdravko Brljek, dok je Festival pjesmom otvorila prof. Lidija Peroš.

Ukupno je nastupilo 11 pjevača amatera, a prvo je mjesto po ocjeni stručnog žirija osvojila  Mateja Rak s pjesmom „Malo mi za sriću triba“. Drugo mjesto pripalo je duetu Antonie Voćanec i Lane Šignjar, dok je treće mjesto osvojila Klara Jaković. Specijalnu nagradu za umjetničku izvedbu osvojila je Petra Kunštek, nagradu za najbolji scenski nastup Gabriela Legradi, a nagradu publike Mateja Jezerčić.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: www.kajje.in