Županija podržala projekt kojim se u školama promiču vrijednosti Domovinskog rata

U organizaciji UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije u srijedu 8. siječnja u prostorijama restorana Zrinski održana je analiza projekta “Promicanje vrijednosti Domovinskog rata u školama Koprivničko-križevačke županije” za školsku godinu 2019./2020. kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Zamjenik Ljubić je na početku susreta pozdravio sve predavače i okupljene istaknuvši veliki značaj projekta za Koprivničko-križevačku županiju koji se provodi već sedam godina, naglasivši kako je potpora Županije projektu neupitna.

„Stojimo na raspolaganju Udruzi kako bi se ovaj projekt još kvalitetnije nastavio i sljedećih školskih godina kao i svi ostali projekti naše veteranske udruge koji su usmjereni na promicanje vrijednosti Domovinskog rata u Koprivničko-križevačkoj županiji. Već dugi niz godina uspješno surađujemo te se  radujemo nastavku te suradnje“, kazao je zamjenik Ljubić.

Predsjednik Podružnice Siniša Pavlović zahvalio je predavačima koji su i ove školske godine od listopada do prosinca održali predavanja o Domovinskom ratu u školama Koprivničko-križevačke županije, a voditelj projekta dr.sc. Đuro Škvorc istaknuo je odličnu suradnju s Koprivničko-križevačkom županijom te ravnateljima škola i prosvjetnim djelatnicima  napomenuvši kako je tijekom ove školske godine predavanja  odslušalo 1679 učenika iz 89 odjela škola Koprivničko-križevačke županije.

Izvor fotografija: UDVDR – Podružnica Koprivničko-križevačke županije

Služba ureda župana