Županija podržala novu poduzetničku investiciju poznatog koprivničkog obrtnika Darka Frankola

Radom, kvalitetom te nagradama i priznanjima koja ste dobili, stvorili ste prepoznatljivo ime u svijetu obrtništva. Vjerujem da ćete osobni pečat unijeti i u novi segment poslovanja koje je nadogradnja vašeg dugogodišnjeg visokog standarda i predanog rada - kazao je na otvorenju župan Koren

Poznati koprivnički obrtnik i predsjednik Udruženja obrtnika Grada Koprivnice Darko Frankol danas je u Koprivnici otvorio trgovinu obuće kojom je dodatno proširio svoj asortiman usluga proizvodnje i popravka obuće i izrade kožne galanterije. U sklopu nove trgovine će uz proizvode iz vlastite radionice, kupcima ponuditi i obuću renomiranog slovenskog proizvođača koji je već godinama prisutan na hrvatskom tržištu. Slovenski je brand donedavno imao i prodavaonicu u prostoru koji je nakon zatvaranja i pregovora  preuzeo upravo Frankol.

Novu poduzetničku investiciju svojim su prisustvom podržali i župan Darko Koren sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić sa zamjenicom Ksenijom Ostriž te brojni drugi gosti koji su došli na otvorenje trgovine.

Jasmina Markota, tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica, uvodno je čestitala Frankolu na otovrenju, a potom su se prigodnim riječima i čestitkama prisutnima obratili gradonačelnik Jakšić i župan Koren. Gradonačelnik je zahvalio Frankolu na dugogodišnjem prisustvu u svijetu koprivničkog obrtništva te poželio mnogo uspjeha, a župan Koren je naglasio kako i u kriznim vremenima treba vjerovati u uspjeh. „Vašim radom i kvalitetom koji su nadaleko poznati te nagradama i priznanjima koja ste dobili, stvorili ste prepoznatljivo ime, ne samo u svijetu obrtnika, već i u svijetu zadovoljnih kupaca. Vjerujem da ćete taj osobni pečat unijeti u novi segment  poslovanja koje je nadogradnja vašeg dugogodišnjeg visokog standarda i  predanog rada. Želim vam puno uspjeha u radu“, kazao je uz čestitku župan Koren.

Frankol je svima zahvalio na dolasku te kazao kako odluka o otvaranju trgovine u vrijeme epidemije koronavirusa nije bila lagana, no kako vjeruje da će kupci prepoznati kvalitetu i podržati novi iskorak u poslovanju njegova obrta.

Služba ureda župana