Županija podržala humanitarni koncert za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja Koprivničko-križevačke županije

U prepunoj dvorani Srednje škole Koprivnica u ponedjeljak 7. listopada održan je rođendanski koncert tamburaškog sastava Cure iz centra kojim su koprivničke glazbenice proslavile 11. godišnjicu postojanja na hrvatskoj glazbenoj sceni. Koncert na kojem su uz slavljenice nastupili i Ivica Pepelko, Rajko Suhodolčan, Kavaliri, TS Zgubidani, Učiteljice i Begini, imao je i humanitarni karakter, a prihod od prodaje ulaznica doniran je korisnicima udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja Koprivničko-križevačke županije – Latice iz Koprivnice, Maslačak iz Križevaca te Mali princ iz Đurđevca.

Podršku ovom glazbenom, humanitarnom i slavljeničkom događaju dala je i Koprivničko – križevačka županija u čije ime se prigodnim riječima posjetiteljima obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić čestitavši slavljenicama na rođendanskom koncertu te istaknuvši važnost koje udruge imaju u izgradnji boljeg društva jednakih prilika.

Uz zamjenika Ljubića koncertu su prisustvovali i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, zamjenica Županijske skupštine i predsjednica županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić, zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec sa suradnicima, dok su u ime Grada Križevaca podršku pružili zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca Danijel Šaško i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović.

Izvor fotografija: koprivnica.hr

Služba ureda župana