Županija partner ovogodišnje dodijele godišnjih nagrada i priznanja HUM-CROMA

Koprivničko-križevačka županija je ove godine bila jedan od partnera dodijele godišnjih nagrada i priznanja HUM-CROMA koje je u petak 29. studenog održano u hotelu Westin u Zagrebu. Nagradu Menadžer godine ove godine primilo je 13 najboljih hrvatskih gospodarstvenika, a nagradu za životno djelo dobio je prof.dr.sc. Vidoje Vujić, redovni profesor na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Uz dodjelu nagrada održan je i 3. kongres menadžera i poduzetnika s temom „Smjernice ekonomske politike 2014. – 2016. i perspektive realnog sektora gospodarstva – reindustrijalizacija ili predstečajna nagodba!“.

Partneri događaja bili su Grad Križevci i Koprivničko-križevačka županija, pa je na svečanosti dodjele nagrada župan Darko Koren  održao prezentaciju gospodarstva i potencijala za ulaganje na prostoru Koprivničko križevačke županije.

U sklopu održavanja manifestacije u foajeu hotela Westin uzvanicima su predstavljena nematerijalna kulturna dobra Koprivničko križevačke županije – tradicionalno oslikavanje uskršnjih jaja, slikanje na staklu i ivanečki vez.