Župan uručio priznanja najboljim pojedincima malonogometne Zimske lige

U nedjelju 12. studenoga u prepunoj sportskoj dvorani Srednje škole održana je završnica  malonogometne Zimske lige koja je ove godine proslavila i jubilarno 40 izdanje od svog pokretanja. U uzbudljivom finalu susrele su se ekipe Superprint Big Bang i  ASO Ponos, a titulu prvaka  ovogodišnjeg natjecanja zasluženo su osvojili igrači ekipe Superprint Big Bang koji su bili bolji od suparnika rezultatom 5:2. Treće mjesto osvojila je ekipa CB K Joži / Stolarija i modelarstvo Novak, a četvrto AC Jesenović.

Nakon utakmica upriličena je i dodjela nagrada i priznanja najboljim momčadima  i pojedincima, a priznanja najboljem strijelcu Mariu Racu te najboljem igraču Darku Duvnjaku uručio je župan Darko Koren, dok je priznanje najboljem golmanu uručio je tajnik Saveza sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko.  Pehar najboljoj ekipi uručio je gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić, prijelazni pehar uručila je predsjednica ZSU Grada Koprivnice, a glavnu nagradu pobjedničkoj ekipi uručio je član Uprave Carlsberg Croatia Dario Bodulica.

Dan ranije, odigrana je završna utakmica u kategoriji  Veterana PRO gdje je u finalu slavila momčad CB Active koja je rezultatom 1:0 bila bolja od ekipe OPG Radiček Niko Trade.  Nagradu najboljem golmanu veteranskog dijela turnira Mariu Vrdoljaku uručio je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Spomenimo kako je u sklopu natjecanja odigran i Memorijalni turnir “prof. Branimir Jedvaj“  na kojem su  u kategoriji mlađih pionira prvaci postali igrači NK Podravine iz Ludbrega, a naslov u kategoriji starijih pionira ponijeli su nogometaši Slaven Belupa (2006. godište).

 

 

 

 

Pan Zimska liga 2019./2020. – završnica

Seniori – polufinala

ASO Ponos – K Joži / Stolarija i modelarstvo Novak 2:1

Superprint Big Bang – AC Jesenović 3:1

Finale – mlađi pioniri

NK Graničar Đurđevac – NK Podravina Ludbreg 0:1

Finale – stariji pioniri

NK Slaven Belupo 2005. I – NK Slaven Belupo 2006. 0:4

Seniori za 3. mjesto

AC Jesenović – CB K Joži Stolarija i modelarstvo Novak 2:3

Finale

ASO Ponos – Superprint Big Bang 2:5

Služba ureda župana