Župan uputio božićnu čestitku djelatnicima i korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Već tradicionalno u ovo blagdansko vrijeme u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica održava se manifestacija „Božić u Domu“ kada korisnike Doma posjećuje župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal sa suradnicima.

Ravnateljica Doma Vesna Križan zahvalila je županu i njegovim suradnicima na posjeti te izrazila želju da poslovanje ustanove i suradnja s osnivačem u 2017. godine bude kvalitetna kao i dosada.

U svom obraćanju župan je posebno istaknuo izuzetno dobru suradnju Županije i Doma naglasivši kako „ova kuća i vaša pozitivna energija koja tu vlada ukazuju na slogu i zajedništvo što je neizmjerno važno i uvijek mi je puno srce kada dođem pod Vaš topli krov“.  Pored toga, župan se zahvalio ravnateljici Doma Križan i svim zaposlenicima na „posebnoj pažnji  i trudu kojeg unašate svakodnevno u ovaj posao te se nadam da ćemo i dalje ovako uspješno surađivati. Želim Vam sretan Božić i novu 2017. godinu uz obilje zdravlja, sreće i veselja“.

Nakon uvodnog dijela, koprivnička književnica Elizabeta Herceg prikazala je kako je nekad u njenom djetinjstvu izgledala badnja večer, nakon čega je uz Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice, recitatorice te uz pomoć zaposlenika Doma odglumljen tradicionalni prikaz rođenja Isusa, a upriličeno je i prigodno druženje.

Služba ureda župana