Župan u Kozarevcu otvorio natjecanje Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu

U organizaciji Turističke zajednice područja Dravski Peski uz suradnju s Moto klubom Karas team i Općinom Kloštar Podravski te uz potporu TZ Koprivničko-križevačke županije, danas je u naselju Kozarevac na poznatoj motocross stazi Karasov brijeg održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu. Sportskoj manifestaciji koja je okupila brojne ljubitelje adrenalina i pravog moto spektakla ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao je župan Darko Koren koji je i svečano otvorio natjecanje.

Nakon prigodnih govora i svečanog otvorenja, uslijedile su utrke, koje nikog ostavile ravnodušnim. Natjecatelji su se natjecali u klasama juniora, seniora, veterana i B lige na stazi  koja je višestruko nagrađivana za najbolju pripremu i organizaciju utrke u Hrvatskoj, a 2011. godine Kozarevac je bio i domaćin Europskog prvenstva u motocrossu.

Dodajmo kako su otvorenju nazočili i saborski zastupnik i načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota, državna tajnica u Ministarstvu turizma i sporta Sandra Herman, Kristijan Slačanac iz Ministarstva turizma i sporta,  načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović, direktor TZ područja Dravski Peski Alen Janći, pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev, predsjednik Hrvatskoga motociklističkog saveza Stjepan Peršin, predsjednik MK Karas team Antun Karas  te brojni drugi gosti.

Izvor fotografija: epodravina.hr, podravski.hr

Služba ureda župana