Župan se sastao s predstavnicima Kerekesh teatra, u tijeku su pripreme za 7. Ljeto na Šoderici

Humorni odmak od svakodnevice koja je prožeta problemima uzrokovanim koronavirusom nešto je što svi željno očekujemo, a u izvedbi sjajnih glumaca Ljubomira i Jana Kerekeša koji su i ove godine zaduženi za obilje smijeha i dobre zabava sigurno neće biti teško barem na tren zaboraviti na brige - kazao je župan

Župan Darko Koren danas se u prostorijama Županijske uprave sastao s glumcima i osnivačima Kerekesh teatra Ljubomirom i Janom Kerekešom kako bi im zahvalio na višegodišnjoj uspješnoj suradnji i sudjelovanju u turističkoj manifestaciji Ljeto na Šoderici koja će se, ukoliko epidemiološki uvjeti dopuste, održati po sedmi puta.

Župan je izrazio zadovoljstvo što Kerekesh teatar od samih početaka surađuje s Turističkom zajednicom Koprivničko-križevačke županije te aktivno sudjeluje u kreiranju kulturnog programa svojim sjajnim kazališnim predstavama. „Humorni odmak od svakodnevice koja je prožeta problemima uzrokovanim koronavirusom nešto je što svi željno očekujemo, a u izvedbi sjajnih glumaca Ljubomira i Jana Kerekeša koji su i ove godine zaduženi za obilje smijeha i dobre zabave sigurno neće biti teško barem na tren zaboraviti na brige. Siguran sam da će ljubitelji odličnih kazališnih predstava sa zadovoljstvom posjetiti Ljeto na Šoderici kao i prošlih godina“, naglasio je župan.

Na današnjem sastanku, kojem je prisustvovala i pomoćnica direktora TZ Koprivničko-križevačke županije, predstavnici Kerekesh teatra su zahvalili Županiji na suradnji te što je prepoznala važnost kazališne umjetnosti. Napomenuli su kako ih je publika u Koprivničko-križevačkoj županiji uvijek dočekivala na najljepši mogući način te kako će uz svoje kazališne standarde pripremiti i dvije premijere što će biti svojevrsni raritet u sklopu kazališnih manifestacija.

„Ljeto na Šoderici“ održava se pod pokroviteljstvom Županije i Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije od 2015. godine, a u sklopu cjelokupnog programa namijenjenog revitalizaciji jezera Šoderice do sada je uz bogat program održano i niz kazališnih izvedbi koje je gledalo više tisuća posjetitelja.

Služba ureda župana