Župan sa suradnicima obišao škole u Kunovcu i Cirkveni

Župan Darko Koren, zamjenik župana Ivan Pal te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki obišli su u četvrtak, 21. kolovoza 2014. godine škole u Kunovcu i Cirkveni.

U OŠ Koprivnički Ivanec u Kunovcu održan je sastanak s privremenom ravnateljicom Kristinom Furkes o provedenim pripremnim radnjama, kapitalnim ulaganjima te neophodnom tekućem i investicijskom održavanju kako bi školska godina 2014./2015., u kojoj nastava kreće samostalno nakon odvajanja od OŠ Braća Radić Koprivnica, uspješno započela.

Nakon provedenog postupka javne nabave, potpisivanja ugovora te uvođenja u posao započela je gradnja područne škole s priručnom školskom dvoranom i pratećim prostorijama u Cirkveni. Izgradnju u potpunosti financira Koprivničko-križevačka županija, a ukupna vrijednost projekta iznosi 7,4 milijuna kuna.

Radovi, unatoč lošim vremenskim uvjetima u vrijeme posjeta župana odvijali su se prema planu, tako da je za očekivati da će prva faza izgradnje PŠ Cirkvena biti dovršena u ugovorenom roku.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.