Župan sa suradnicima obišao radove na izgradnji školske sportske dvorane u Svetom Ivanu Žabnom

Župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek danas su obišli radove na izgradnji sportske dvorane Osnovne škole “Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno. Župana i suradnike dočekali su načelnik Općine Nenad Bošnjak,  predsjednik Općinskog vijeća Krešimir Habijanec ,  predsjednik Uprave tvrtke Radnik  Mirko Habijanec  te ravnatelj OŠ “Grigor Vitez”  Tomislav Hanžeković.

Župan Koren je nakon obilaska gradilišta izrazio zadovoljstvo dinamikom radova kazavši kako je riječ o kapitalnom projektu vrijednom gotovo 15 milijuna kuna koji će osigurati adekvatne uvjete za učenike  i nastavnike te značajno doprinijeti  razvoju cjelokupne lokalne zajednice. Zahvalio je načelniku Bošnjaku na partnerstvu u projektu u kojem Općina i Županija zajednički sudjeluju s po 50 posto udjela, izvođačima radova na kvalitetnom obavljaju poslova  te podsjetio kako se trenutno dvorane grade u još četiri općine na području županije u sklopu županijskog Programa izgradnje dvorana ukupne vrijednosti 70 milijuna kuna s uključenom opremom za dvorane.

Načelnik Bošnjak je zahvalio županu na inicijativi te istaknuo izvrsnu suradnju sa Županijom kazavši kako će dvorana  biti izgrađena prema najvišim standardima te na zadovoljstvo svih korisnika koji su uključeni u ovu iznimno značajnu razvojnu investiciju za područje općine Sveti Ivan Žabno.

Služba ureda župana