Župan s predstavnicima Općine Kloštar Podravski razgovarao o izgradnji školske sportske dvorane i realizaciji važnih projekata

Župan Darko Koren u utorak, 2.veljače u prisustvu saborskog zastupnika Darka Sobote, zamjenika župana Ratimira Ljubića i pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, posjetio je Općinu Kloštar Podravski te održao sastanak s općinskim vodstvom. Župana i goste dočekao je načelnik Općine Siniša Pavlović sa zamjenikom načelnika Ivanom Čupenom u prostorijama Općine, a tijekom sastanka načelnik je zahvalio Županiji na podršci u realizaciji važnih projekata u prošloj godini podsjetivši na izgradnju  javne led rasvjete, izgradnju dječjeg igrališta u Kozarevcu te Reciklažnog dvorišta.

Predstavljeni su i planovi za ovu godinu gdje će naglasak biti na izgradnji školske sportske dvorane u sklopu Osnovne škole Kloštar Podravski kao i na druge projekte za koje se pokrenuti postupci izrade tehničke dokumentacije.

Župan je pohvalio trud i zalaganje načelnika Općine i suradnika te naglasio dugogodišnju dobru suradnju koju Županija ima s Općinom Kloštar Podravski istaknuvši kako će Županija i dalje biti potpora u brojnim projektima. Ta suradnja posebice se ističe, dodao je župan, u projektu izgradnje školske sportske dvorane u sklopu osnovne škole vrijedne 12 milijuna kuna za koju je ishođena građevinska dozvola te je u tijeku natječaj za izvođača radova.

Služba ureda župana