Župan prisustvovao otvorenju proizvodno izložbenog prostora obrta „Ember“

Župan Darko Koren prisustvovao je otvorenju proizvodno izložbenog prostora obrta za proizvodnju suvenira „Ember“ u Koprivnici.

Riječ je o obrtu koji je započeo s radom 2014. godine te se bavi proizvodnjom suvenira, drvenih igračaka, uslugom graviranja i organizacijom edukacija o ukrašavanju predmeta decoupage tehnikom.

„Mi smo kao Obrtnička komora izrazito sretni da smo se danas našli u ovako pozitivnoj prilici, prilici otvorenja jednog malog i vrijednog obrta,“ istaknuo je tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać te ujedno zahvalio Koprivničko-križevačkoj županiji i Gradu Koprivnici na pomoći mladim obrtnicima nakon čega je pozdravne riječi uputio i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

Da je bitno pružiti podršku obrtništvu istaknuo je župan te ujedno poželio puno uspjeha u radu vlasniku obrta Ember naglasivši:

 „Čestitam Marku na ustrajnosti i inovativnosti, jer on je već duže vrijeme naš partner i zajedno s nama izlaže svoju ponudu na sajmovima diljem Hrvatske i tako doprinosi sveukupnoj slici obrtništva u Koprivničko-križevačkoj županiji, koje se naravno bori u tom sustavu kao i ostali u cijeloj Hrvatskoj.“

Obrt Ember i način rada ukratko je predstavio njegov vlasnik Marko Solar te ujedno zahvalio svima na dolasku na otvorenje i iskazanoj podršci.

Služba ureda župana