Župan prisustvovao dodjeli nagrada najboljim motociklistima u Prvenstvu Hrvatske

U organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i MK Križevci, a uz podršku Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca, u subotu 18.siječnja u Hotelu Kalnik održana je svečana dodjela nagrada i priznanja koje su pojedinci i klubovi ostvarili u protekloj 2019. godini u Prvenstvu Hrvatske.

Dodjeli nagrada u kategorijama SuperMoto, Cestovne moto utrke, oldtimere i skutere, prisustvovali su i župan Darko Koren, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Damir Felak, križevački gradonačelnik Mario Rajn, predsjednik MK Križevci Dragutin Srečec, predsjednik HMS-a Stjepan Peršin i glavni tajnik Ivan Lafter te brojni drugi uzvanici.

Župan Koren čestitao je svim dobitnicima nagrada, naglasivši dugu tradiciju u motociklizmu koji je snažno zastupljen u Koprivničko-križevačkoj županiji gdje je tradicija natjecanja vrlo duga sa sjajno organiziranim utrkama u  Križevcima i Kozarevcu koje imaju i međunarodni karakter. Čestitke najboljima uputili su i  predsjednik MK Križevci Dragutin Srečec, predsjednik HMS-a Stjepan Peršin te gradonačelnik Mario Rajn, koji su zahvalili motociklistima na promociji sporta i poželjeli sjajne rezultate i ove godine.

 Priznanja su dodijeljena najboljim pojedincima, klubovima i timovima kao i organizatorima, sucima i ostalim pojedincima koji su pridonijeli motociklističkom sportu. Najbolji motociklisti godine su: Supermoto – Antonio Kossi (MCK Jaska), Skuteri – Danijel Koprić (MK Križevci), Oldtimeri – Andrija Rončević (MK Križevci), Međunarodne cestovne moto utrke – Martin Vugrinec (ŠK 1. HMK Zagreb), Cestovne moto utrke – Dario Horvat (ŠK 1. HMK Zagreb).

Nagrade za najbolje organizatore odnio je MK Križevci u dvije kategorije: Skuteri i Cestovne moto utrke dok je nagrade za klub godine MK Križevci dobio za Skutere, Cestovne moto utrke i Oldtimere. Dodijeljene su i nagrade za okoliš, za konstruktora godine, fair play i suce godine.

Izvor fotografija: krizevci.hr, epodravina.hr, prigorski.hr

Služba ureda župana