Župan posjetio Dom za starije i nemoćne osobe

Danas je u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica održan radni sastanak kojem su  prisustvovali  koprivničko-križevački župan Darko Koren s najužim suradnicima, predsjednik Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe gospodin Krunoslav Vitelj, v.d ravnateljice  gđa. Vesna Križan s najbližim suradnicima te  predstavnici stanara.

Gospođa Vesna Križan, ukratko je goste upoznala s trenutnim radom i poslovanjem Doma za starije i nemoćne osobe i  zahvalila  na ukazanom joj povjerenju obavljanja vršiteljice dužnosti ravnateljice. Gospođa Križan mišljenja je da  će  komunikacija između Doma  i osnivača, Koprivničko-križevačke županije, koja je na žalost posljednjih nekoliko mjeseci izostala, na zadovoljstvo svih vratiti u „normalu“.

Također, je u ime korisnika, izrazila zadovoljstvo  što se cijena smještaja nije mijenjala, a nada se da će u budućnosti župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal svojim autoritetom  poduprijeti sve projekte Doma.

Župan Darko Koren, u svom je izlaganju istaknuo da je gđa. Vesna Križan bila najbolje rješenje u danom trenutku za vršiteljicu dužnosti ravnateljice Doma za starije i nemoćne osobe. Dakako, jer je prije svega dugi niz godina zaposlenik te ustanove i poznaje njen rad.    Županiji je cilj da uvjeti života i rada u Dom budu na visokoj razini, a korisnici  što zadovoljniji. Župana je  razveselila predstavnica stanara koja je naglasila kako su s novom v.d. ravnateljicom jako zadovoljni, da ima pruža veliku potporu u njihovim programima i kako su uvjeti ostali isti .

Koprivničko-križevački župan Darko Koren nakon sastanka u pratnji nove ravnateljice obišao je prostore Doma i družio se sa stanarima Doma za starije i nemoćne osobe.