Župan otvorio 12. susret Pjevačkih zborova umirovljenika Županije

Savez udruga umirovljenika Koprivničko – križevačke županije u četvrtak, 29. listopada pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije u dvorani Domoljub u Koprivnici organizirao je 12. županijsku smotru Pjevačkih zborova umirovljenika.
Smotru je otvorio župan Darko Koren koji je zahvalio Savezu umirovljenika i udrugama na svim aktivnostima te naglasio kako dobrom suradnjom i programima kojima Županija pomaže tim aktivnostima nastoji se pomoći te će i dalje imati partnera i podršku u Županiji.
Na susretu je nastupilo pet pjevačkih zborova umirovljenika s područja Koprivničko – križevačke županije i jedan zbor iz Kaposvara iz Republike Mađarske. Na samom početku prisutnima se obratio Franjo Zirdum predsjednik Saveza udruga umirovljenika Koprivničko-križevačke županije izrazivši zadovoljstvo još jednom uspješnom organizacijom ovog susreta i pomoći Koprivničko – križevačke županije.
U ime grada Koprivnice, domaćina ovog susreta govorila je zamjenica gradonačelnice Melita Samoborec .
Nakon održane smotre sudionicima su podijeljene zahvalnice na sudjelovanju te je organiziran domjenak i druženje za sve sudionike u Domu za starije i nemoćne.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.