Župan organizirao prijam za prvakinje RK Podravke Lino

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom u utorak, 24. veljače održao je prijam za mlade rukometašice Podravke Lino koje su nedavno osvojile prvenstvo države za kadetkinje na završnici u Zadru.
Podsjetimo, mlade rukometašice Podravke Lino (1998. godište i mlađe) uz trenere Snježanu Petiku i Branka Krajačića na završnici prvenstva Hrvatske koje se održavalo u Zadru od 5 do 8. veljače 2015. godine osvojile su državno kadetsko prvenstvo pobjedom nad Sesvetama Agroproteinkom rezultatom 20:17.
Prijamu kod župana nazočio je dio ekipe Podravke Lino sa trenericom Snježanom Petikom, direktoricom Kluba Božicom Palčić te tajnicom Ljerkom Vresk, dok su četiri kadetkinje trenutno odsutne zbog nastupa za hrvatsku reprezentaciju.
Tom prigodom župan Koren čestitao je ekipi na osvojenim rezultatima te istaknuo kako je osvajanje prvenstva jedan u nizu uspjeha ove generacije te dokaz stručnog i kvalitetnog rada. U ime Kluba prisutne je pozdravila direktorica Palčić koja je izrazila zadovoljstvo na pruženoj financijskoj pomoći koja je prijeko potrebna za rad rukometnog kluba koji nastoji biti na europskoj razini sa minimalnim prihodima.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.