Župan održao svečani Kolegij pročelnika i ravnatelja županijskih ustanova

Povodom 28. rođendana Koprivničko-križevačke županije, župan Darko Koren danas je održao svečani Kolegij pročelnika upravnih tijela i ravnatelja županijskih ustanova. Kolegiju su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Uz čestitke povodom Dana Županije, koji se ove godine u skladu s epidemiološkim okolnostima obilježava na simboličan način, župan se osvrnuo na brojne projekte koji se provode na području županije, kao i na planove za buduće razdoblje. Dodao je kako je iza nas, unatoč svemu, uspješna godina, a Županijska je uprava poduzela sve kako bi osigurala učinkovitost i dostupnost svih javnih usluga građanima. Zahvalio je svima koji su doprinijeli takvim rezultatima, kao i predsjedniku Pintaru na odličnoj suradnji u donošenju odluka u Županijskoj skupštini važnih za kvalitetniji život naših građana. Također je svima poželio mnogo sreće u daljnjem radu i ostvarenje planiranih ciljeva.

Čestitkama su se pridružili i zamjenik Ljubić te predsjednik Pintar, koji je zahvalio na doprinosu radu Županijske skupštine, ali i boljim životnim uvjetima umirovljenika, u što je bio angažiran kao predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike i starije osobe.

Pročelnici i ravnatelji zahvalili su županu i suradnicima na podršci u svim aktivnostima, uz želje za još boljim rezultatima.

 

Služba ureda župana