Župan održao prijem za predstavnike streljačkih klubova „Podravka“ i „Križevci –1252“

Župan Darko Koren, zamjenik župana Ivan Pal i Stanislav Lovković, predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije održali su prijem za najbolje sportaše Streljačkog sportskog kluba „Podravka“ i Streljačkog kluba „Križevci – 1252“. Današnji prijem organiziran je kako bi se promovirali pojedinačni i ekipni rezultati unazad nekoliko mjeseci sa najvažnijih natjecanja, a trenutno natjecatelji iz naše Županije drže sedam državnih rekorda.
Župan Koren je pohvalio trud i rezultate natjecatelja, ali i zalaganje vodstva Saveza i Klubova koji značajno doprinose ovakvim rezultatima. Čestitao je natjecateljima na zapaženim uspjesima te zahvalio što ovakvim uspjesima promoviraju sebe, ali i cijelu Koprivničko-križevačku županiju.
O rezultatima i organiziranosti streljačkog sporta te rada u Klubovima govorili su Zvonko Jagušić, predsjednik Streljaškog saveza Koprivničko-križevačke županije, Renato Kovačić, trener “Podravke” i predsjednik Kluba „Podravka“ Mario Kos. Zadovoljni rezultatima i medaljama koje dolaze u našu Županiju sa gotovo svakog natjecanje istaknuli su izazove i probleme s kojima se susreću u svakodnevnom radu s mladim natjecateljima.

Prijem su prisustvovali Ivana Babić, Lončarić Lorena i Jagić Domović Lara natjecatelji Streljačkog sportskog kluba „Podravka“ te članovi Streljačkog kluba „Križevci-1252“, Krulić Domagoj, Jagušić Matija i Pečarić Kristijan.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.