Župan obišao izlagače 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

Župan Darko Koren i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać u subotu, 9. studenoga obišli su izlagačke prostore 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije na kojem ove godine izlaže čak 240 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. Župan je poduzetnicima i obrtnicima zahvalio na dolasku te dao podršku u promociji i razvoju djelatnosti te naglasio kako je izuzetno zadovoljan s ovogodišnjim Sajmom.

Ove smo godine uistinu ponosni na cjelokupnu manifestaciju u svim njenim segmentima. Jučerašnje otvorenje je pokazalo kako Sajam ima veliku podršku, kako državne, regionalne tako i lokalne zajednice te mogu reći kako je ovo zasigurno jedan od najuspješnijih sajmova u proteklih nekoliko godina. Osjeća se pozitivan duh i drago mi je vidjeti ovako velik broj izlagača koji su došli predstaviti svoje proizvode i usluge. Želim im mnogo uspjeha te da u ova tri dana steknu što više kontakata te ostvare poslovne prilike“, kazao je župan prilikom obilaska izlagačkih prostora.

Župan i tajnik županijske Komore, ujedno i direktor Sajma, potom su uz poduzetnike i obrtnike posjetili i predstavnike strukovnih škola s područja županije te s njima porazgovarali o programima i aktivnostima koje provode u svrhu promocije strukovnih zanimanja, a župan je obišao i izložbu malih životinja koja je organizirana u sklopu Sajma. Posjetitelje danas i sutra očekuju još i tradicionalna revija frizura i modna revija, izbor najatraktivnijeg izložbenog prostora, te nagradne igre s vrijednim nagradama sponzora.

Manifestacija se održava u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije koja je ujedno i nositelj tehničke organizacije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana