Župan na svečanom otvorenju zdravstvene ustanove Mediviva

U križevačkom naselju Mladine danas, 7. srpnja svečano je otvorena ustanova za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju Mediviva, a programu otvorenja prisustvovao je i župan Darko Koren.

Ustanovu i njezine djelatnike predstavila osnivačica Renata Deduš, koja se osvrnula na usluge koje pružaju, poput mjerenja vitalnih funkcija, zbrinjavanje akutnih i kroničnih rana, uzimanje materijala za laboratorijske pretrage, palijativne skrbi oboljelih, kao i kinesio taping, chair masaže, medicinske masaže te terapije elektroprocedurama.

Župan je uputio čestitke osnivačici te dodao kako je interes Koprivničko-križevačke županije upravo otvaranje što više ovakvih ustanova jer je sve više onih kojima su potrebne, poželjevši mnogo sreće i uspjeha u radu. Nakon govora, u pratnji uzvanika,  župan je zajedno s Renatom Deduš i pacijentom Williamom Pittnerom prerezao vrpcu te je tako i službeno otvorena ustanova Mediviva.

Svečanosti je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, a zatim se krenulo u obilazak ustanove, prilikom kojeg ih je s pomagalima i medicinskim uređajima upoznala Anamaria Crnčić, a uzvanici su mogli izmjeriti i krvni tlak te šećer u krvi.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: krizevci.hr