Župan na prijevremenoj izbornoj skupštini Proizvođačke organizacije mljekara „Drava-Sava“

Prošle nedjelje u prostorijama Društvenog doma u Molvama održana je prijevremena izborna skupština Proizvođačke organizacije mljekara „Drava-Sava“ na kojoj je prisustvovao župan Darko Koren te saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg.
U pozdravnom obraćanju župan Koren osvrnuo se na brojne probleme sa kojima se danas mljekari susreću, ali istaknuo i značaj mljekarstva u gospodarstvu naše Županije.
Na samom početku skupštine izabrana su radna tijela te je podneseno izvješće verifikacijske komisije, nakon čega je uslijedio izbor članova tijela upravljanja Proizvođačke organizacije. Za predsjednika je izabran Željko Turčić iz Novog Virja, potpredsjednici su Ivica Ivančan iz Gole i Miroslav Stručić iz Križevaca dok je za tajnika izabran i potvrđen dosadašnji tajnik Vladimir Raknić.
Na sjednici je prezentirano Izvješće o radu za razdoblje od prošle izvještajne skupštines osvrtom na plan rada za 2015. godinu. Posebno je naglašena ideja za osnivanjem još jedne proizvođačke organizacije tova junadi koja ovisi o donošenju novog pravilnika o proizvođačkim organizacijama što se očekuje na jesen.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.