Župan na otvorenju nove benzinske crpke u Virju

U petak, 8. listopada, u sklopu poslovnog kompleksa tvrtke Gratit d.o.o. u Virju otvorena je nova suvremena benzinska crpka tvrtke Beneteks d.o.o. Nova crpka dio je kompleksa koji sada uz Gratitovu upravnu zgradu, prodavaonicu građevinskog materijala ima i trgovinu te ugostiteljski objekt.

Vlasnik Beneteksa Zdenko Međimorec poznati je poduzetnik koji je prije nekoliko godina pokrenuo projekt Alan Benz crpki, a lokaciju u Virju odabrao je zbog povoljnog položaja i razumijevanja lokalne sredine. U tijeku je također i izrada novog projekta za sličan objekt u Đurđevcu.

Otvorenju crpke su, uz župana Koprivničko-križevačke županije Darka Korena i brojne goste, bili prisutni i načelnik Općine Virje Mirko Perok te predsjednik Uprave Gratita Drago Šklebar.

„U doba krize izniman uspjeh je aktivacija svakog poslovnog prostora u cilju novog zapošljavanja jer je to benefit za potrošače, ali i za cijelu lokalnu zajednicu. Virje ovim otvorenjem dobiva nov i moderan poslovni objekt, a sretan sam što će u njemu radno mjesto pronaći šest radnika.“ – kazao je župan Koren nakon otvorenja.