Župan na otvaranju trgovačkog centra KTC u Karlovcu

Župan Darko Koren, uz brojne kupce, uzvanike i obitelj Katavić kao vlasnike, u ponedjeljak, 21. siječnja prisustvovao je svečanom otvorenju novoizgrađenog trgovačkog centra KTC u Senjskoj ulici na Švarči u Karlovcu.

Riječ je o investiciji vrijednoj 6,5 milijuna eura kojom se zapošljava 48 djelatnika, a gradnja objekta trajala je sedam mjeseci. Centar je službeno otvorio Ivan Katavić s gradonačelnikom Karlovca Damirom Mandićem, a župan Koren  poželio je mnogo uspjeha ovom trgovačkom lancu u daljnjem poslovanju i pohvalio društvenu odgovornost same tvrtke. Prigodnim se riječima obratio i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn.

Novi Trgovački centar KTC Karlovac u svom će sastavu imati supermarket, poljoljekarnu, benzinsku postaju i restoran, a nakon pune četiri godine poslovanja u ovom gradu, žiteljima na taj način zahvaljuje na ukazanom povjerenju.

KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina, poslovne prostore ima u 25 hrvatskih gradova, a zapošljava ukupno 1400 djelatnika. Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina u 27 supermarketa, a kao dopuna ponude služe 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran.

Na svečanom otvaranju KTC je uručio i donaciju od pet tisuća kuna Vrtiću “4 rijeke”, koji će novac uložiti u kupnju sportske opreme za vrtić Švarča i za boravak na zraku.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL