Župan na edukaciji Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

U Varaždinu je u utorak, 15. svibnja održana edukacija dužnosnika s područja Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije o pitanjima sukoba interesa i podnošenja izvješća o imovinskom stanju, koju su vodili predstavnici Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa predvođeni predsjednicom Natašom Novaković.

Edukaciji je prisustvovao župan Darko Koren, koji se i obratio okupljenima u ime prisutnih župana, dok je predsjednica Novaković istaknula kazala kako se ovakvim edukacijama može mnogo toga postići po pitanju sprečavanja sukoba interesa, uputivši molbu dužnosnicima glede učestalije komunikacije s Povjerenstvom.

Iz Povjerenstva su još poručili kako je uočeno mnogo problema oko ispunjavanja imovinskih kartica koje se ispunjavaju po nekoliko puta, zbog toga što se pogrešno radi.

Ova je edukacija bila namijenjena dužnosnicima i ustanovama koje prate njihovo poslovanje kao predstavnicima njihovih ureda, a uz župane, prisustvovali su joj i brojni gradonačelnici, načelnici općina te njihovi zamjenici.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: varazdinske-vijesti.hr