Župan Koren uručio nagrade najboljima na 7. Moto i biciklističkom druženju

Velik broj biciklista i motociklista okupio se na 7. Moto i biciklističkom druženju koje je ove godine održano na relaciji Sveta Helena – Glogovnica – Vojakovački Osijek. Sudionike koji su se okupili na križevačkom Strossmayerovom trgu, uz prigodan nastup Križevačkih mažoretkinja i Puhačkog orkestra, uvodno je pozdravio tajnik AMK „Križevci“ Stjepan Peršin.

Najboljim vozačem bicikla proglašen je Zdenko Višak, najboljim vozačem mopeda Damir Petrović, u kategoriji motocikla „A2“ najuspješniji je bio Đuro Šiler, dok je najbolji vozač motocikla bio Mihael Košić.

Priznanja i nagrade najboljima uručili su predstavnici organizatora, župan Darko Koren te gradonačelnik Križevaca Branko Hrg.

Uslijedilo je polaganje vijenca poginulim braniteljima u Perivoju ratnika, a blagoslov svih biciklista i motociklista održan je u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Glogovnici, uz župnike Ivana Črneka i Ivana Novaka.

Nakon blagoslova, druženje je nastavljeno u Lovačkom društvu „Jelen“ u Marinovcu gdje je za sve sudionike 7. Moto i biciklističkog druženja bio organiziran ručak.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: krizevci.hr