Župan Koren prisustvovao svečanosti povodom Dana Varaždinske županije

Na blagdan Male Gospe u utorak, 8. rujna održana je svečana sjednica Županijske skupštine Varaždinske županije povodom Dana Županije u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.
Među brojnim uzvanicima svečanoj sjednici Županijske skupštine prisustvovao je i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren. U svom govoru župan Varaždinske županije Predrag Štromar istaknuo je neke od rezultata koji su postignuti u protekloj godini. Na svečanoj sjednici pred mnogobrojnim gostima i uzvanicima župan i predsjednica Županijske skupštine Dubravka Biberdžić uručili su nagrade ovogodišnjim laureatima.
Nagrada za životno djelo u 2015. pripala je dječjoj kardiologinji prim.mr.sc Brigiti Czeisberger, nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju pripala je predsjednici Ludbreškog sunca Ruži Zlatar. Nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju pripala je i tvrtci TP Varaždin, a nagrada za doprinos ugledu i promociji Varaždinske županije u zemlji i svijetu pripala je Udruzi veterana 7. gardijska brigada ”Puma”. Nagrada za doprinos ugledu i promociji Varaždinske županije u zemlji i svijetu pripala je i Mariji Cafuk
Nakon sjednice pripremljen je bogat glazbeni program koji su izveli učenici Glazbene škole u Varaždinu i članovi Komornog vokalnog ansambla Glazbene škole u Varaždinu.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.