Župan Koren prisustvovao otvorenju nove radionice Automoto kluba Križevci

U prostorijama Automoto kluba Križevci u četvrtak 17. listopada  svečano je otvorena nova radionica za montažu guma i balansiranje Otvorenju  jedne od najmodernijih radionica u ovom dijelu Hrvatske vrijedne 1,8 milijuna kuna prisustvovao je i župan Darko Koren koji je izrazio zadovoljstvo što su Križevci, grad s dugom tradicijom automobilizma, dobili suvremeni objekt koji će upotpuniti gospodarsku sliku grada.

“Automoto klub Križevci  doživljavamo prvenstveno kroz sport i sportske rezultate, ali mora se naglasiti i gospodarska komponenta koja je od neizmjerne važnosti. Klub kao gospodarski subjekt  zapošljava i pruža potrebne usluge građanima ne samo Križevaca nego i cijele naše regije već dugi niz godina kroz kontinuitet i kvalitetu. Ovo je stepenica više i na to možemo svi biti ponosni. Čestitam Automoto klubu na ovoj investiciji i na sveukupnoj ulozi u našoj zajednici ” kazao je župan Koren.

Tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin zahvalio je svima na dolasku naglasivši vrijednost koju će radionica imati u daljnjem razvoju usluga, a prisutnima su se obratili i  predsjednik Nadzornog odbora AMK Križevci Čedomir Cili, zamjenik gradonačelnika Mario
Martinčević te predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek koji je i otvorio radionicu.

Izvor fotografija: radiokrizevci.hr

Služba ureda župana