Župan Koren prisustvovao otvorenju 19. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske gospodarske komore prošlog je vikenda u Gudovcu održan 19. proljetni međunarodni bjelovarski sajam.  Svečanom otvorenju nazočio je župan Darko Koren, a otvorio ga je Ministar poljoprivrede Davor Romić.

Tradicionalni proljetni sajam u Gudovcu je poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog karaktera koji iz godine u godinu raste po broju izlagača i posjetitelja, a i ovogodišnji je Sajam okupio mnoštvo izlagača iz Hrvatske i europskih zemalja te je bio popraćen brojnim sadržajima.

Poljoprivrednicima su i ove godine ponuđene povoljne cijene sjemenske robe, zaštitna sredstva te poljoprivredna mehanizacija, a organizirani su i razni stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja te prezentacije rada poljoprivrednih strojeva. Važno je napomenuti da se na Sajmu ove godine po prvi puta organizirala sajamska manifestacija Drvni svijet, odnosno prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije.

Svečanom otvorenju prisustvovali su i brojni uglednici iz javnog i političkog života, gradonačelnici, predstavnici gospodarskih i obrtničkih komora te mnogi veliki i mali obrtnici, a zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je bila Republika Makedonija.

Služba ureda župana

Izvor slika: http://bbz.hr