Župan Koren prisustvovao obilježavanju 65-te obljetnice AMK „Križevci“

Svečanom proslavom u restoranu „Klara“ u Križevcima obilježena je 65-ta obljetnica postojanja i rada Auto moto kluba „Križevci“  kojem je prisustvovao i župan Darko Koren.

Pozdravne riječi uputio je predsjednik Kluba Dragutin Srečec pri čemu je istaknuo važnost i društveni značaj Kluba te ukratko predstavio njegov rad kroz godine naglasivši visoku kvalitetu pružene usluge i konstantno ulaganje u suvremenu opremu.

Sve okupljene goste i uzvanike pozdravio je i župan Koren koji je istaknuo zadovoljstvo dugogodišnjem kvalitetnom radu Kluba pohvalivši njihov rad i zalaganje u društvu.

Čestitke Klubu uputili su i predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, načelnik Odjela za granicu PU koprivničko-križevačke Siniša Došenović, predsjednik uprave Centra za vozila Davorin Pavlović te zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca Ivan Vuk.

Nakon uvodnog dijela, uslijedila je dodjela diploma, priznanja i zahvalnica pojedincima i ustanovama koje su pridonijele prosperitetu i održivosti Kluba, a priznanje je primio i župan Darko Koren u ime Koprivničko-križevačke županije.

U sklopu obljetnice održan je i Dan otvorenih vrata Auto moto kluba „Križevci“, a za kulturno umjetnički dio programa pobrinuli su se tamburaški sastav i plesni centar „Ritam“.

Služba ureda župana

Izvor slika: Grad Križevci