Župan Koren prisustvovao Noći prvaka , dodjeli motociklističkih nagrada za 2019. godinu

U organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i domaćinstvo Motocross kluba „Jaska“  u subotu, 25. siječnja u Jastrebarskom je održana tradicionalna „Noć prvaka“ svečanost na kojoj se za uspjehe u prošloj godini nagrađuju najbolji pojedinci, klubovi, timovi i ostali sportski djelatnici iz svijeta motociklizma. Svečanosti je uz brojne uzvanike prisustvovao i župan Darko Koren, a i ove se godine  na dodjeli okupio velik broj motociklista i ljubitelja motociklizma.

Župan Koren i predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin uručili su priznanja pobjednicima HMS motociklističkog Kupa općina, HMS motociklistički Kup gradova i HMS motociklistički Zlatni trofej županija. Pobjednik HMS Kupa općina je MK MX ŠIPEK, najbolji u HMS Kupa gradova je MCK 97, a pobjednik HMS Zlatni trofej županija su MK KRIŽEVCI i MK AZALEA.

Spomenimo kako su među brojnim kategorijama dodijeljena i priznanja Zlatna kaciga koja su dobili –Dario Horvat HMK Zagreb prvak Hrvatske u cestovnim moto utrkama, Danko Braim MCK Jaska veteran Prvak Hrvatske motocrossu, Željko Tkalčević MCK jaska prvak Hrvatske u Oldtimer moto utrkama, Matej Jurenec MK Križevci prvak Hrvatske u Moto slalomu te Dragutin Marović MCK TRP Marović   veteran Prvak Hrvatske motocrossu. Motociklist godine je Matej Jaroš , a motociklistica Mia Ribić        koji nastupa u disciplinama motocross–supercross koja nastupa u disciplinama motocross – supercross.

Ostale dobitnike možete pogledati ovdje.

Izvor fotografija: Motocross kluba „Jaska“, indirektno.com

Služba ureda župana