Župan i zamjenik Pal obišli novouređene prostorije Ljekarne Križevci

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal u pratnji predsjednice Upravnog vijeća Ane Mušlek te člana Upravnog vijeća Đure Škvorca obišli su novouređene prostorije Ljekarne Križevci.

Riječ je o investiciji koja je provedena ove godine, a s kojom ih je pobliže upoznao ravnatelj Ljekarne Križevci Miroslav Anđelić. Naglasio je kako je Ljekarna Križevci najstarija ljekarna na području grada Križevaca te kako je zbog dotrajalosti starog namještaja nužno bilo nabaviti novi. Dodao je kako je ukupna vrijednost investicije iznosila oko 350.000,00 kuna, a investicija je pored nabave novog namještaja obuhvatila i potrebne građevinske te elektroinstalacijske radove.

Dosadašnji rad Ljekarne Križevci pohvalio je župan te istaknuo zadovoljstvo novouređenim prostorom dodavši: „Pohvaljujem da se na takav način vodi briga, da se stvore uvjeti ljudima koji tu rade i da se na taj način može pružiti kvalitetnija usluga.“

Osvrnuo se i na rad drugih ljekarni kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija i istaknuo zadovoljstvo što se ustrajalo u održavanju ove djelatnosti te kako je pored svega najbitnija dostupnost njihove usluge stanovništvu. Dodao je kako su upravo zbog toga organizirane i brojne ispostave, baš kao što je i ispostava Ljekarne Križevci u Svetom Ivanu Žabnu, a čime se doprinosi uređenosti sustava zdravstvene zaštite na području županije.

Služba ureda župana