Župan i zamjenik Ljubić u posjetu Općini Ferdinandovac i obilasku OPG-a Karlovčan

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić jučer su boravili u posjetu Općini Ferdinandovac, gdje su ih dočekali načelnik Općine Vjekoslav Maletić i zamjenik Branko Patačko. Načelnik Maletić tom je prilikom zahvalio Županiji na podršci u svim projektima koji omogućavaju razvoj njihove sredine. U pratnji pomoćnice direktora županijske Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristine Sočev zatim se krenulo u obilazak OPG-a Karlovčan koji se nalazi u mjestu Brodić u Ferdinandovcu.

Župan je vlasniku Nevenu Karlovčanu zahvalio na doprinosu razvoju kontinentalnog turizma, ali i na obogaćivanju turističke ponude Županije svojim slikovitim imanjem prepunim etnografski značajnih predmeta i starina. Osim toga, OPG Karlovčan poznat je i po svom turističkom brodu koji oduševljava zaljubljenike u rijeku Dravu, a osim ugodne vožnje, posjetiteljima nudi i autohtone podravske specijalitete.

Župan, zamjenik i predstavnici Općine obišli su brod koji je trenutno u završnoj fazi obnove, zahvaljujući potpori županijske Turističke zajednice, Turističke zajednice područja Dravski peski i Turističke zajednice grada Đurđevca.

 

Služba ureda župana