Župan i zamjenici posjetili rodilište OB „Dr. Tomislav Bardek“ u Koprivnici

Župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom posjetili su danas rodilište Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ u Koprivnici.

U bolnici ih je dočekao ravnatelj bolnice Mato Devčić te ih upoznao s planovima i aktivnostima bolnice u 2017. godini u kojoj će: „ustrajati raditi na poboljšanju kvalitete medicinskog osoblja za dobrobit cijele naše zajednice“, nakon čega je župan pohvalio „predani i uspješan rad osoblja bolnice“ te poželio puno uspjeha u ostvarenju ciljeva u ovoj godini.

Obilasku rodilišta pridružila se i zamjenica ravnatelja Biljana Marković, pomoćnica ravnatelja bolnice za sestrinstvo i glavna sestra bolnice Ružica Evačić te voditelj Odjela za ginekologiju i opstetriciju Ivica Stanišić koji ih je upoznao sa trenutnim stanjem na Odjelu. Istaknuo je da je prva beba rođena u ovoj godini djevojčica iz Peteranca, rođena 40 minuta nakon ponoći, a pri tom je izrazio i zadovoljstvo brojem porasta djece naglasivši da je u protekloj godini rođeno 836 djece što je deset više od 2015. godine.

Župan i zamjenici rodiljama su čestitali na prinovama te ih darivali cvijećem, čokoladom i voćem.

Služba ureda župana