Župan i gradonačelnik Rajn obišli izlagače na 23. Obrtničkom i gospodarskom sajmu KKŽ

Na Strossmayerovom trgu još danas i sutra od 9,00 do 17,00 sati održava se 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.
Ovogodišnji sajam isključivo je prodajnog karaktera, a na njemu je gotovo 70 sudionika koji u ponudi imaju raznovrsne proizvode.

Sajam su danas obišli župan Darko Koren, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i direktor sajma Božo Barać te predsjednik Udruženja obrtnika Križevci Marijan Hlebić. Prilikom obilaska, obrtnici su istaknuli kako im ovaj Sajam puno znači za prodaju svojih proizvoda i kako im je drago da je on uspješno organiziran unatoč pandemiji koronavirusa.

Sajam je dobio suglasnost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a odvija se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, kao i preporukama nacionalnog Stožera civilne zaštite. Posjetitelje i izlagače molimo da se ponašaju odgovorno i štite vlastito zdravlje i zdravlje drugih.

Uz Koprivničko-križevačku županiju u organizaciji manifestacije sudjeluju Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, koja je i nositelj tehničke organizacije Sajma, Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Pozivamo Vas da posjetite Sajam i kupnjom proizvoda naših poduzetnika i obrtnika podržite njihove djelatnosti i tradiciju sajmovanja!

 

Služba ureda župana

Fotografije: Grad Križevci