Župan Darko Koren obišao gradilište stare interne

Župan Darko Koren, sa suradnicima, u pratnji ravnateljice Zavoda za javno zdravstvo Draženke Vadla obišao je jučer gradilište „stare interne“.

Prva faza rekonstrukcije „stare interne“ započela je krajem 2008. godine i vrijedna  je gotovo šest milijuna kuna, a obuhvaća prizemlje i podrum. Sredstva za ovu investiciju osigurala je županija u iznosu od 4.800.000 kuna dok je ostatak od 1.200.000 kn osigurao ZZJZ iz vlastitih prihoda.

Radovi na rekonstrukciji,  prema riječima Stjepana Njegača predstavnika tvrtke „MOD“, izvođača radova, za sada, se odvijaju prema planiranoj dinamici i za očekiviti je da će biti dovršeni   do sredine svibnja.

Dovršetkom I faze rekonstrukcije i preseljenjem službi Zavoda, na ovu lokaciju, stvorit će  se uvjeti za njegov kvalitetniji rad, posebno, službe za zdravstvenu ekologiju i omogućit  akreditacija laboratorija prema  prihvaćenim normama i standardima, a Ljekarnama Koprivnica preseljenje u bivše prostore Zavoda i trajno rješenje prostora za rad, naglasio je župan Darko Koren.