„Zlatna kuna“ dodijeljena Podravki, Hartmanu i Lasselsberger – Knaufu

U dvorani za sastanke HGK – Županijske komore Koprivnica u četvrtak, 17. studenog, održana je 3. sjednica Gospodarskog vijeća. Na sjednici je za novog člana Gospodarskog vijeća izabrana Jadranka Veselić iz Sloga-trgovine d.o.o. Dodijeljena su i priznanja „Zlatna kuna“ za 2010. godinu, a brojnim uzvanicima su se obratili potpredsjednik Sabora Josip Friščić te župan Darko Koren.

Župan Koren je istaknuo kako je Koprivničko-križevačka županija teritorijalno možda mala, ali je njezin utjecaj na poduzetničkoj i gospodarskoj karti Hrvatske iznimno velik. Čestitao je dobitnicima, ali ih je i pohvalio što su u godini koja je bila globalno krizna unaprijedili svoje poslovanje.

„Zlatnu kunu“ za velika trgovačka društva primila je Podravka d.d., dok je u kategoriji srednjih društava to priznanje osvojio Hartman d.o.o. U kategoriji malih trgovačkih društava najuspješniji je Lassersberger-Knauf d.o.o., dok su „Zlatnu kunu“ za osobni doprinos gospodarstvu i poduzetništvu primili Ivan Katavić i Boris Garaj.