Završne pripreme oko početka gradnje škole Cirkvena

Projekt izgradnje škole s priručnom školskom dvoranom i pratećim prostorijama u potpunosti financira Koprivničko-križevačka županija, a ukupna vrijednost projekta iznosi 7,4 milijuna kuna s PDV-om

Nakon prošlotjednog potpisivanja ugovora o I. fazi izgradnje zgrade Područne škole Cirkvena, danas je na mjestu buduće škole održan radni sastanak oko početka radova.

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal sa suradnicima te predstavnici tvrtke Radnik d.d. razgovarali su o završnim pripremama kako bi radovi prema planiranom započeli kroz desetak dana.

Sastanku je prisustvovao i Vladimir Oguman, načelnik Općine Sveti Ivan Žabno te ravnateljica škole Nevenka Bajsić koja nije skrivala zadovoljstvo oko početka radova, s obzirom da učenici trenutno pohađaju nastavu u neodgovarajućim uvjetima.

Projekt izgradnje škole s priručnom školskom dvoranom i pratećim prostorijama u potpunosti financira Koprivničko-križevačka županija, a ukupna vrijednost projekta iznosi 7,4 milijuna kuna s PDV-om. Od toga, na prvu fazu radova biti će izdvojeno 3,6 milijuna kuna s PDV-om, a rok izvođenja radova je šest mjeseci.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.