Završio 4. međunarodni streljački turnir Oluja 95.

Uz supokroviteljstvo Koprivničko-križevačke županije, koprivnički ogranak Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske organizirao je 4. međunarodni streljački turnir „Oluja 95.“ kako bi obilježili Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti, ujedno i Dan hrvatskih branitelja.

U Gradskoj streljani, zamjenik župana Ratimir Ljubić svečano je otvorio turnir u gađanju zračnom puškom na kojem su sudjelovali branitelji iz 7 hrvatskih županija te vojni veterani iz Slovenije i Mađarske.

Sve nazočne pozdravio je i predsjednik ogranka Udruge Krešimir Juratović te Mirko Hanžeković u ime UDVDR-a podružnice Koprivničko-križevačke županije i Ivica Jurenec ispred Odbora za branitelje Grada Koprivnice.

Sa postignutih 548 krugova najuspješnija je ekipa UDVDR podružnica Bjelovarsko-bilogorske županije, drugo mjesto osvojila je ekipa podružnice Krapinsko-zagorske županije s 547 krugova, dok treće mjesto osvojila je ekipa podružnice Varaždinske županije s postignutih 525 krugova.

U pojedinačnoj kategoriji najuspješniji je bio Boris Galović iz Krapinsko-zagorske županije s 189 krugova dok je njegov kolega Veljko Horvat osvojio drugo mjesto sa 185 krugova, a na trećem mjestu je Marijan Rezneki iz Bjelovarsko-bilogorske županije sa 185 krugova ali s manjim brojem unutarnjih centara.

Po završetku turnira najuspješnijim ekipama i pojedincima dodijeljene su nagrade i priznanja.

Služba ureda župana