Završena nagradna igra „Upecaj me…ako možeš“

U subotu, 01. svibnja 2010. godine, završila je nagradna igra TZ Koprivničko-križevačke županije „Upecaj me…ako možeš“. S obzirom da do subote nisu upecana dva šarana koji nose nagrade od 10.000,00 kn i 3.000,00 kn na American Express kartici, sukladno Pravilima nagradne igre, nagrade su uručene na natjecanju ZŠRK Koprivnica u lovu ribe udicom na plovak koje je bilo održano u subotu na Jezeru Šoderica.

Župan Koprivničko-križevačke županije g. Darko Koren uz prisutstvo predsjednika TZ KKŽ g. Vladimira Šadeka uručio je nagradu u vrijednosti 10.000,00 kn g. Krunoslavu Kovačiću iz Torčeca za prvo osvojeno mjesto na natjecanju i nagradu u vrijednosti 3.000,00 kn za drugo osvojeno mjesto g. Romanu Čordaševu iz Koprivnice. Sponzor ovih dviju nagrada je Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije koja je osmislila i realizirala ovu nagradnu igru uz pomoć Radio Koprivnice.

TZ KKŽ u suradnji s DEM-TRADE iz Koprivnice planira za lipanj ove godine početak nove nagradne igre „Upecaj me…ako možeš“ na Jezeru Rasinja u Rasinji, te tako nastavlja promovirati turističku ponudu naše županije i športski ribolov.