Završena edukacija pomoćnika u nastavi

Nakon održane trodnevne edukacije, župan Darko Koren je u prostorijama Obrtničke škole Koprivnica podijelio novim pomoćnicima u nastavi potvrde o pohađanju nastave u trajanju od 20 sati.

Pozdravne riječi uputila je voditeljica projekta „Prilika za sve 2“ Ana Mušlek te ukratko prezentirala projektne aktivnosti, a ujedno je i zahvalila svim partnerima u projektu, pomoćnicima u nastavi te Koprivničko-križevačkoj županiji na provedbi ovog projekta.

„Mislim da Vi ovu ulogu za koju ste se opredijelili doživljavate kao nešto vrlo važno jer Županija je ovaj program pomoćnika u nastavi zaista prihvatila kao jednog od najvažnijih kojeg provodi“, zaključio je župan. Pored toga, zahvalio je i čestitao svim pomoćnicima na trudu i radu kojeg ulažu u ovaj posao te dodao: „Znam da se niste na ovaj posao prijavili zbog financija ili nekog drugog razloga već zbog toga jer u sebi imate ugrađenu tu emocionalnu i socijalnu nit za pomoć djeci s teškoćama u razvoju. Za kraj odajem Vam jedno veliko hvala i priznanje prvenstveno zbog toga što ste se odlučili za ovaj posao i želim Vam da ga obavljate na najbolji mogući načini te da budete ustrajni i uspješni u njemu“.

Važno je još napomenuti da je ukupna vrijednost projekta čiji je nositelj Koprivničko-križevačka župaanija, a partner PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te 16 osnovnih i 6 srednjih škola, 2.034.335,45 kuna od čega 95 posto odnosno 1.932.618,67 kuna sufinancira Europski socijalni fond.

Služba ureda župana

logo_EU_prilika