Završen projekt “Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci”

Križevački poduzetnički centar u utorak, 26. veljače održao je završnu konferenciju projekta “Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci” kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije. Melita Birčić.

Svrha projekta je razvoj i poboljšanje poduzetničko poslovne infrastrukture u Križevcima čime se olakšava rast i razvoj malih i srednjih poduzetnika na području grada Križevaca, okolnih naselja i općina i stvaraju preduvjeti za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mjesta. Nositelj projekta je Križevački poduzetnički centar, partner PORA, a projekt je odobrilo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Križevačkom poduzetničkom centru u sklopu projekta odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.484.645,73 kune iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a ukupna vrijednost projekta je 1.617,437,12 kuna. Projektom će se opremiti osam zajedničkih prostorija, a kupnjom dvaju viljuškara povećat će se konkurentnost poduzetnika.

Okupljenima su se obratili zamjenik Ljubić i ravnateljica Birčić, na uspješnom projektu čestitao je i zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško, dok je projekt predstavio direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: prigorski.hr