Završen 17. turnir u malom nogometu u Križevcima

U subotu, 9. siječnja završio je 17. turnir u malom nogometu u Križevcima na kojem je sudjelovalo 44 ekipa, a pobjednik turnira je CB Dobermann iz Zagreba. Ekipa Jelena Trade iz Podravske Subotice osvojila je drugo mjesto dok je ekipa Sveti Petar SV osvojila treće mjesto.

Najboljim igračem proglašen je Matej Horvat iz Jelena Tradea, najboljim strijelcem Sadat Ziberi iz iste ekipe dok je najboljim vratarem proglašen Žarko Luketin iz CB Dobermanna.

Pored završnice turnira u malom nogometu, održano je i finale mininogometne lige „Dobrosusjedski odnosi“ u kojem je Bonus pobijedio Glamur.

Župan Darko Koren, gradonačelnik Branko Hrg, zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Križevaca Josip Šikić i predstavnici sponzora podijelili su nagrade najboljim igračima i ekipama.

Turnir je otvoren 18. prosinca 2015. godine, a organizirali su ga NK Križevci i Zajednica športskih udruga Grada Križevaca pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.