Započinje II. faza radova na Srednjoj školi Koprivnica

U ponedjeljak, 1. rujna 2014. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije potpisan je ugovor za početak II. faze radova na Srednjoj školi Koprivnica, u vrijednosti gotovo dva i pol milijuna kuna s PDV-om.

Ugovor su potpisali župan Darko Koren i Stjepan Njegač, predstavnik izvođača radova zajednice ponuditelja Mod d.o.o. iz Koprivnice i Funda d.o.o. iz Zaprešića.

Rekonstrukcija zgrade Srednje škole Koprivnica započela je 2013. godine radi poboljšanja energetskih svojstava zgrade i završiti će do kraja ove godine. Navedeni projekt sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sa 40 posto ukupne vrijednosti projekta u iznosu od 2,7 milijuna kuna.

Rekonstruiranoj školskoj zgradi biti će poboljšane toplinske karakteristike čak za pet energetskih razreda (s energetskog razreda G na energetski razred B) što će u konačnici rezultirati značajnom uštedom na grijanju objekta.

Župan je izrazio zadovoljstvo zbog nastavka radova prema planiranom, s obzirom na činjenicu da je Srednja škola Koprivnica jedan od najvećih potrošača energije.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.