Započele pripreme za 11. po redu Dane voća Koprivničko-križevačke županije

U srijedu, 02. rujna 2009. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 1. sjednica Organizacijskog odbora Dana voća čime su započele pripreme za 11. po redu Dane voća Koprivničko-križevačke županije.

Ovogodišnji, 11. Dani voća Koprivničko-križevačke županije održat će se u petak 16. listopada i subotu 17. listopada 2009. godine, na već tradicionalnoj lokaciji – Trg Sv. Jurja u Đurđevcu.

Manifestacija Dani voća 2009. započinje stručnim predavanjima koja će se održati u petak 16. listopada 2009. godine u popodnevnim satima, dok će se izložbeno-prodajni dio manifestacije održavati u subotu 17. listopada 2009. godine, u vremenu od 9,00 do 17,00 sati.

Manifestacija se i ove godine održava u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, grada Đurđevca, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu – Odsjek Koprivničko-križevačke županije, Udruge voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije, Nature Agro d.o.o. i. Turističke zajednice grada Đurđevca.

Uz već tradicionalne sadržaje izložbu i prodaju voća, voćnih prerađevina i popratnog materijala u voćarstvu, manifestacija će biti popraćena dodatnim sadržajima – prikaz tradicionalnog načina pečenja pekmeza i rakije, prikaz proizvodnje soka, te bogatim kulturno-umjetničkim programom. Kao i svake godine održati će se i izbor najljepše uređenih štandova

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače voća i voćnih prerađevina kao i poduzetnike čija je djelatnost vezana uz voćarstvo, da nam se za prijave za nastup na Danima voća 2009. godine te za sve dodatne informacije obrate u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Koprivnica, Braće Radić 2/1, na broj tel: 048/621-978 ili na e-mail: info@pora.com.hr.

Rok za prijave za izlaganje na Danima voća 2009. godine je 05. listopada 2009. godine.