Zamjeniku župana predstavljen Poslovni uzlet

U utorak, 26. kolovoza zamjenik župana Darko Sobota i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijan Štimac sastali su se s predstavnicima Poslovnog dnevnika. Direktorica Andrea Borošić i zamjenik glavnog urednika Marko Biočina upoznali su prisutne s projektom Poslovni uzlet namijenjenog podršci i promociji malih i srednjih poduzetnika.

Projekt Poslovni uzlet pokrenuo je Poslovni dnevnik u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, a cilj mu je medijski predstaviti 500 malih i srednjih poduzeća koja su ostvarila rast prihoda i zaposlenih te ocjene boniteta u proteklih 5 godina. Osnovna ideja projekta bila je odabrati najboljih 500 malih i srednjih poduzetnika te im pružiti dodatne alate koji će im pomoći da postanu još bolji kao što su besplatne edukacije, seminari i treninzi.

U sklopu projekta dosad su provedene edukativne radionice u Jastrebarskom i Zagrebu, a planirano je da se u siječnju 2015. edukacija održi i u Koprivnici.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.